Tipy na valentínske darčeky 2024

Láska je dobrotivá, láska je milostivá, láska nezávidí, nevypína sa, ani sa nevystatuje.." Láska nie je samozrejmosťou a mať doma milujúcu polovičku je viac než darom. Vážme si to! Láska by sa mala oslavovať po celý rok, nielen na sviatok svätého Valentína, avšak tento deň je špeciálnou príležitosťou vašej láske ukázať, že je pre vás výnimočná. Dnes Vám ukážeme tipy na valentínske darčeky pre vašu polovičku - tieto nezvädnú a budú jej robiť radosť po celý rok. Toto sú zaláskované inšpirácie na deň svätého Valentína pre Vás od Belly.

tipy-na-valentinske-darceky

 

Povie to za Vás

Je t'aime! V kolekcii porcelánu Statement od Villeroy & Boch nájdeme romantické vyznania lásky ❤️ Francúzske Je t'aime (milujem ťa), či nemecké lieblinschmensch (milovaná osoba) zdobia hrnčeky, misky a taniere, ktoré budú vašej milej každý deň pripomínať, že Vám na nej záleží. Dokonalý darček pre milovanú osobu, ktorý jej bude robiť radosť nielen na Valentína.

valentinske-tipy-na-darceky1

 

Láska prechádza cez žalúdok

Drahí manželia! My vieme, že máte najradšej, ak Vám vaše drahé polovičky niečo dobré uvaria a upečú. Čo tak jej podarovať k sviatku svätého Valentína niečo pekné do jej kulinárskeho kráľovstva? Vo valentínskej kolekcii od Le Creuset nájdeme aj zaláskovaný hrniec, či formy na muffiny v tvare srdiečok. Vychutnajte si sladké valentínske raňajky vo dvojici.

valentin124

lecreuset1

  

 Keď miluje pohodlie

Áno, priznáme sa, aj my, ženy. Niektorým z nás je proste stále "zima" a máme potrebu sa do niečoho zababušiť. Páni, ak máte takú žienku doma, podarujte jej túto hebkú deku so srdiečkom od značky Biederlack. Svoj obľúbený seriál si tak vychutná v hebkom pohodlí tejto krásnej deky a zároveň ocení vašu starostlivosť.

deka-srdiecko-biederlack

 

Pripíjame na lásku

Chystáte na 14. februára romantický večer vo dvojici? Nezabudnite na detaily, ktoré podčiarknu čaro tohto špeciálneho okamihu. Dobre vychladený šampus a slávnostné štrngnutie. Tieto poháre pre zaľúbených s detailom srdiečka sú skvelou voľbou, ako si pripiť na lásku výnimočne počas vášho valentínskeho menu. Romantickým doplnkom na stole bude aj chladič na víno Le Creuset, z kolekcie L'Amour.

chladic-na-vino

 

Poháre pre zaľúbených, set 2 kusov

valentinske-pohare

 

Valentínsky kútik v Belle

Na záver tohto zaláskovaného blogu Vám ešte ukážeme valentínsky kútik, ktorý sa u nás v Bella Tavola v Avione Bratislava vykúzlil pre radosť všetkých zamilovaných 😍

image_50789121

 

Tak a toto boli tipy na valentínske darčeky od Belly 🌸 Pre viac inšpirácie navštívte jednu z kamenných predajní Bella Tavola v Avione Bratislava, v Optime Košice a urobte radosť svojej láske. Pretože láska je dar, ktorý nie je samozrejmosťou ❤️ Sviatok zaľúbených je tu už 14. februára.