Ako na rozprávkovú vianočnú výzdobu

Vianočná výzdoba. Priznajte sa, koľkí z Vás sa neviete dočkať zdobenia pred najkrajšími sviatkami roka? V tomto článku Vám ukážeme ako na to – na výzdobu v štýle vianočnej rozprávky. Sprevádzať nás budú dekorácie od Villeroy & Boch.

nostalgic 

Vianočná melódia

Hracie skrinky Christmas Toy’s Memory rozoznejú všade po dome vianočnú melódiu. Ich skrytým tajomstvom je, že slúžia aj ako svietnik. Zapáľte sviečku, vložte ju do skrinky a užívajte si oddychový večer v prítmí pri obľúbenej vianočnej skladbe.

blog5+6

Návrat do detstva

Snehová guľa pri vianočnej výzdobe nesmie chýbať. Novinkou pre tento rok od Villeroy & Boch je guľa s mackom a s luskáčikom. Potraste ňou a ocitnú sa v rozprávkovej zasneženej krajine. Táto guľa z edície Christmas Toy‘s urobí radosť nielen deťom, ale aj dospelým.

blogz1+z2 

 Malé ozdôbky

Na stromček, na kozub alebo len tak, hocikam, kde nájdete pre nich miesto. Malé porcelánové ozdôbky Nostalgic Ormaments ozdobia každý kút v dome. Náš tip:  dotvorte im malú červenú mašličku a všimne si ich každý.

blog8

blog12

Ozdobný vankúšik a štóla do obývačky

Obývačka – miesto kde sa zíde celá rodina po štedrovečernej večeri. Pohovku a stolík doladíme do vianočného štýlu gobelínovými vankúšikmi a štólou z kolekcie Toy’s Fantasy. Tento rok je novým motívom rozprávkový hojdajúci koník.

v

Luskáčik

Aké by to boli rozprávkové vianoce bez Luskáčika? Tohto krásavca z kolekcie Christmas Toy’s Memory môžte vystaviť v obývačke alebo na okne. Veľmi pekne sa však hodí aj do blízkosti vianočného stromčeka. Luskáčik si jednoznačne získa srdcia Vás i vašich najbližších a upúta pozornosť.

blog1+2 

Betlehem 

K vianočnej výzdobe nesmie chýbať ani to hlavné, o čom tieto najkrajšie sviatky sú - Svätá rodina. Villeroy & Boch vytvoril tento nádherný Betlehem. Umiestniť ho môžte na hlavný jedálenský stôl počas sviatočnej večere. Betlehem slúži aj ako svietnik, zapálenie sviečky tak umocní atmosféru pri sviatočnom stole.

blog4

 

 Koláčik a lahodný čaj na záver

Všetkým malým i veľkým pomocníkom pri zdobení patrí sladká odmena! Čo tak im ju tiež naservírovať rozprávkovo? S podnosmi na koláčiky a hrnčekmi z edície Toy’s Fantasy.

blog9+10