KAI - Wasabi Black Deba vykosťovací nôž na ryby 10,5cm
Kód: 6710DSúvisiaci tovar

- len pre pravákov, nôž na ryby pre skúsenejších kuchárov - materiál: čierna polypropylénová rukoväť, nerezová oceľKatalógové číslo: 6715D

Nôž na chlieb s vrúbkovanou čepeľou - pečivo na milimetrové plátky, aj pre profesionálov - materiál: nerez/ čierna polypropylénová rukoväť Katalógové číslo: 6723B

viacúčelový, filetovací Yanagiba nôž - tenučké plátky, perfektný na sushi - do domácnosti, aj pre profesionálov - materiál: čierna polypropylénová rukoväť, nerezová...
Podrobný popis
Kai - Wasabi Black Deba vykosťovací nôž na ryby
Jednostranný tradičný japonský nôž. Pre skúsenejších kuchárov. Používa sa na ryby, dá sa s ním preseknúť aj menšia kosť.
Nová rada s čiernou čepeľou, je veľmi kvalitne spracovaná a cenovo dostupná, pre tých čo chcú pracovať s tým najlepším na trhu.
dĺžka: 10,5 cm
materiál: rukoväť- čierna-polypropylén, čepeľ: nerez
umývačka riadu: nie, umývajte len pod tečúcou vodou
Made in Japan
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.